Impressió digital de vinils a Barcelona

El vinil de 100 micres és dels vinils adhesius més barats i està especialment indicat per a la seva aplicació sobre superfícies planes en esdeveniments de curta durada.

El vinil és un material adherent cada vegada més demandat tant pel sector comercial com per interioristas i decoradors. Aquests adhesius disposen de diferents acabats (mat, lluentor, posterior opaca…) i la seva capacitat d’adherència sobre diferents materials el converteix en un element molt útil per a decorar espais exteriors i interiors.

L’ample màxim d’impressió d’aquest material és de 159 cm si bé excepte petició expressa es fabrica en ample de 134 cm. Per a mesures superiors s’emplafona la imatge mitjançant la superposició d’1.5 cm dels panells.
Durabilitat fins a 3 anys si no està subjecte a abrasió.

Acabats:
Laminat UVI:
Plastificat mitjançant pel·lícula de PVCtransparent de 70 micres amb protecció UVI i contra la corrosió química i mecànica. Ample màxim 140 cm.

Laminat sòl:
Plastificat antilliscant mitjançant pel·lícula de PVC de 125 gr que aporta una resistència especial al trànsit. Especial per a la seva utilització en sòls llisos no porosos, el seu acabat és mat.
La impressió digital té una doble vessant: el petit i el gran format. El primer emmalalteix encara de falta de certa fiabilitat i presenta algunes manques (entre elles, el no disposar d’un format 50 × 70).
Un dels valors afegits que ofereix la impressió digital és la personalització del producte.
La impressió personalitzada és un mercat en creixent expansió.

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ