Impressió PVC a Barcelona

La impressió sobre materials rígids ens permet imprimir sobre qualsevol superfície rígida i flexible, amb un màxim de 4,5 cm de gruix. És ideal per a decorar tant interiors com exteriors.

La impressió en rígids ofereix una gran varietat, qualitat i rapidesa, reduint costos d’impressió i temps d’espera.

Avantatges de la impressió en suports rígids

Rapidesa: La impressió en rígid elimina la necessitat d’una impressió prèvia sobre vinil o paper per a després aplicar-la als materials rígids. Redueix costos i temps.

Varietat: Aquesta modalitat ens possibilita una gran personalització, permetent-nos imprimir sobre la superfície total o només sobre una zona concreta. Ens permet imprimir en multitud de materials diferents: fusta, alumini, pvc, llenç, vidre, metacrilat, etc… Tot és possible.

Qualitat: En imprimir directament sobre el suport rígid s’obté un resultat espectacular. Colors brillants i totalment resistents a la humitat.

Impressió amb tinta blanca: Aquesta novetat ens ofereix la possibilitat de solucionar la impressió en suports de color fosc.

Aquesta opció crea noves possibilitats per a impressions en materials transparents com la retro-il·luminació o impressions de mobles.

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ