Impressió gran format de Pòsters, Cartelleria, Vinils, PVC, Suports rígids, etc.

Vinils

Digiprint Center realitza impressió gran format a Barcelona de tota mena de vinils per a ús empresarial i domèstic.

PVC

El PVC escumejat, cridat també Foam, és un material d’excel·lent qualitat que ofereix un resultat d’impressió molt elegant. Destaca per la seva alta resistència i la seva rigidesa absoluta.

Suports rígids

Depenent de les seves necessitats, podem oferir-li diferents materials i gruixos aconseguint així rigidesa en els seus projectes, tant per a interior com per a exterior. Forex, Foam, Board, Microcanal, etc…

Pòsters

Els nostres pòsters estan impresos en alta resolució i qualitat sobre el paper que millor s’adapti a les seves necessitats ja que disposem de diversos tipus a triar. Impressió en làtex per a major durabilitat.

Imans

Pensats per a decorar objectes metàl·lics de qualsevol grandària, com a electrodomèstics o panells de metall, li podem subministrar la forma i gruix que el seu projecte requereixi.

Lones i Teles

Els nostres equips permeten fer impressions d’altíssima qualitat i resolució sobre diferents models de lones i teles. A més, el personal de Producció els acabarà amb traus o preparats per a la seva instal·lació en banderoles.

Senyalització

Aplicacions d’aquests:
Seguretat i prevenció de riscos laborals, obres públiques, centres privats, infraestructura viària, arquitectura i construcció.

Mobiliari Ecològic:
Realitzat en Cartó Reboard, amb impressió directa, vinilat, o natural Kraft.

Aplicacions d’aquests:
Interiorisme i decoració, campanyes promocionals de producte, exposicions, show rooms i esdeveniments. Tots aquests productes estan basats en solucions ecològiques i reutilitzables atorgant molta funcionalitat i permetent el desenvolupament d’imatges i dissenys especials.

Expositors, PLV, Displays

Impressió digital d’expositors, cartells, displays i altres elements que contenen una acció de comunicació. El seu objectiu és facilitar la venda de productes o serveis en el lloc en el qual estan col·locats cridant l’atenció.

Aplicacions d’aquests: Implementació d’imatge corporativa, presentació de producte, promoció de producte, reforç d’imatge de marca, etc.

Corporis i Rètols

Aplicacions d’aquests : Senyalització d’espais exteriors i interiors, rètols per a façanes, fires, presentacions, etc…

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ