Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

 Español 

Treballs d'impressió digital d'alta qualitat i en cualsevol superficie

IMPREMTA A BARCELONA

Gran format, Cartelleria, Pòsters, Vinil, Impressió digital, Índigo.

Impremta a Barcelona

Impremta a Barcelona

Digiprint Center és la impremta a Barcelona on millor ens adaptem a les seves necessitats, ja sigui imprimint en gran format, com pòsters, vinils, cartelleria, mitjançant equips de la tecnologia més avançada com la nostra HP Indigo 7500 Digital Press, una de les 25 que hi ha a tot Espanya.
Impressió digital Barcelona

Impressió digital Barcelona

L'impressió digital és un procés que consisteix en la impressió directa d'un arxiu digital a paper, per diversos mitjans, sent el més comú la tinta a impressora d'injecció de tinta (cartutxos), i tòner a impressora làser. Aquest procés és ideal per a projectes d'impressió de baix volum i temps de lliurament summament curts.
Impremta dinàmica

Impremta dinàmica

Digiprint Center, una de les millors impremtes de Barcelona, té un equip de treball jove i dinàmic, realitzant tots els treballs d'impressió de manera ràpida i eficient. La satisfacció dels nostres clients és el nostre principal i primordial objectiu sempre apostant per la tecnologia mes avançada en aquest sector.
Tinta Blanca

Tinta Blanca

Totes les nostres màquines incorporen la tinta blanca en els seus injectors perquè els teus projectes d'impressió tinguin els colors adequats i aconseguir així un acabat perfecte. Digiprint Center aposta sempre per la tecnologia de vanguardia.
Manipulats

Manipulats

Amb l'àmplia experiència del nostre equip de manipulació aconseguiràs l'acabat perfecte per als teus projectes d'impressió per complicats que aquests siguin. Tant tu com els teus clients quedareu impressionats.
Lliuraments

Lliuraments

Lliurem puntualment tots els treballs d'impressió en les instal·lacions del client. Transportat amb cura i embalat amb cura per evitar qualsevol imprevist.


Logo Digiprint Center

DIGIPRINT CENTER S.L.
C/ Sant Joan de Malta, 10A
08018 Barcelona
Tel. +34 932 653 153
FacebookTwitterGoogle+YouTube
Empreses que han confiat amb Digiprint Center
AlstomPerrierLe Coq SportifMercedes BenzPhilipsRed BullRolexTag Heuer